Selasa, 31 Ogos 2010

itu kad sy ~

Dicatat oleh -dya nadia- di 9:39 PTG 2 ulasan
hr ni bgn pg..tepon da bunyi..msg2 ngan si dia then tdo blk.di sebabkan hr ni keje ptg, nk bantai tdo lama skit.pueh hati..!but kol 9 da bgn..tingat kena byr kete hr ni..malasnye..!mandi2 n siap2 nk kuar.sblm kuar tiba2 abah plak pelawa nk tolong byr..wahaa..!klu tau td x bgn ag..time kaceh abahku~

alang2 da siap sy kuar jgk..mau tgk kad yg sy tempah..da siap ka blum.lusa nk bg kat si dia da..kad da siap..!hahaha..!tp sampul plak xde..haish...x jd amik..mau tunggu sampul ada br amik..


kad ni sebenarnye sy ngan si dia punye idea.. =)

korang2 yg baca dijemput skali yer nant..klu perlukan kad, mintak tlg tinggalkan alamat ngan nama penuh dlm inbox FB sy..

Isnin, 30 Ogos 2010

sy kembali...!

Dicatat oleh -dya nadia- di 7:21 PG 0 ulasan
hai sume...!lama nye sy x menjenguk blog sy..tiba2 mood dtg blk utk berblog..manakah sy menghilang??hehehe..x pg mana pun..menyibukkan diri dgn rutin harian & yg paling penting sy da berjaya wt "sushi kasih syg" ..!hahaha..nama mnje sushi sy tuh..sume tu permintaan si dia.mau sushi sy buat sendiri.manje kamu yer..!thank to encik internet sbb membantu sy mencarik cara2 wt sushi..!besh2..!


 taraaa...!!!!ni la sushi "kasih syg" khas utk kamu..! (^_^)

Rabu, 4 Ogos 2010

sy sudah tiada hati =(

Dicatat oleh -dya nadia- di 5:16 PTG 0 ulasan
tiba2 sy tiada hati utk ber blog ag.. perasaan tu dtg pg2 camni..mood sy sume ilang..sy xtau bl lg sy akan kembali..satu hr..dua hr..or mayb sebulan..setahun..entah la..yg pasti sy sudah tiada hati untuk ber blog..kenapa sy jd camni, sy pun xtau..lebeh baik sy mensibukan diri sy dgn persiapan perkahwinan sy saja, itu lebeh menyenangkan sbb sy sudah tiada hati dengan intenet.sy mau pergi membawa diri dengan dunia sy sendiri..

mana kamu syg?

Dicatat oleh -dya nadia- di 8:04 PG 0 ulasan
mana kamu syg..last chat ngan kamu td,kamu ckp tempat kamu hujan ..so xleh la kamu keluar telefon seperti malam2 sblm ni..byk nk cerita dengan kamu skang..pasal keje sy..pasal persiapan perkahwinan kite..pasal kad kawin tu..pasal bj nikah yg kite tempah tu..byk2 ag..hukkk.. sy tau skang ni mest tenet kamu x ok jugak sbb td kamu ckp ujan lebat giler & skang x nampak pun kamu on9. =(

mana kamu syg..tau x, sy sgt rindu kamu..kite x seperti pasangan yg lain..kite terpaksa berpisah demi tugas masing2..kamu di seberang laut penuh serba kekurangan..sy di sini enak menikmati semua kemudahan yg ada..kesian kamu..! sabar yer syg..doakan kamu ok di sana..but then sy still lega bl kamu tetap ceria bgtau sy tempat kamu di sana seronok..!hopefully kamu gembira..

mana kamu syg..x semena2 air mata sy mudah jew jatuh bl terlalu rindukan kamu..ingin jumpe kamu..ingin tatap wajah kamu..ag 3 bulan jew ag tarikh perkahwinan kite..byk yg kite kena settle ag..tp sy terlalu mnje..ingin lakukan sume dengan kamu..walaupun mak beberapa kali pujuk sy wt skit2 tp sy tetap ingin kamu..tiba2 marah dgn kamu..!kamu terlalu mnjekan sy!sume benda sy mau lakukan hanya bl ada kamu..sy da terbiasa dimanje begini..mana kamu syg..!dan bl sy luahkan dekat kamu, mest kamu ckp sy tergila2 kamu..padahal kamu la ngorat sy dulu.kamu x malu sungguh..!huh..

mana kamu syg..luahan sy ni bkn tujuan apa2..just nk bgtau,sy terlalu rindukan kamu..walaupun stp kali blk skolah, ptg, & mlm kamu col sy tp sy tamak..x penah cukup dengan kamu...semoga kamu baik2 saja di sana..ag 4 minggu kamu blik..menghitung hari menunggu kamu..selepas cuti tu tinggal lg 1jew cuti skolah sehingga la akhirnye kite bakal diijabkabulkan..insyaallah..waktu itu..mana kamu syg?pasti di sebelah sy..!amin~

Selasa, 3 Ogos 2010

sombongnye sy ~

Dicatat oleh -dya nadia- di 8:35 PG 0 ulasan
hai olll~
hmmm..entah kenapa org ckp sy ni sukar nk di dekati..pelik..
mungkin sy ni pendiam kot..(yakah??) tp kan..mmg betol,klu org x mulakan perbualan, sy ag la xkan mulakan.. bl tanye kwn2..ape pendapat diorg bl mula2 tgk sy..mest diorg ckp sy sombong!hehehe.. kwn2 ku..sy x sombong,tp cuma x pandai nk sembang jew.. mula2 msuk keje ag la ramai ckp sy ni susah nk didekati, sombong & pilih kwn..hadooii..tp nasib skang da ok da..korang2 yg x kenal sy, sebenarnye sy xde la sombong..muke sy jew yg kerek2 skit..agak2 nk tego sy, blh jew..jgn takot k sbb sy x sombong..ag pun mmg sy da biasa mula2 org tgk muka sy mest ckp sombong..teringat kwn sy si myra ckp. muke kami ni mula2 tgk cam muka cam nk mkn penampar..!!hahaha...!!

koleksi muke sombong sy ~

Ahad, 1 Ogos 2010

kesukaan ku ~

Dicatat oleh -dya nadia- di 9:38 PTG 0 ulasan
oh..!~ sy sgt...sgt...sgt... suke kan ais cream..terutama yg ada unsur2 coklat..cepat la hr rabu..mau beli ais cream di baskin robin sbb hr tu "show me a pink day" , kena tunjuk brang kaler pink & percuma 1 ag skop..pat la rabu..rabu cepat la kamu..wahaaa...!!

keterujaan mu..lalala~

Dicatat oleh -dya nadia- di 9:28 PG 0 ulasan
kamu yg masyam..
kamu yg busok.hahaha...!
muka teruja bl sampai kt jusco ipoh..hehehe...

senyum lah ~

Dicatat oleh -dya nadia- di 9:09 PG 0 ulasan
 

Pejalanan ku ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei