Isnin, 26 Disember 2016

Swimming class

Dicatat oleh -dya nadia- di 9:45 PTG 0 ulasan

Alhamdulillah..dah 3 bulan masuk klas ni.dah leh berenang2 skit2.pastu da ade water confident nak g tempat dlm.paling penting dah boleh snorkeling tempat2 dlm.lega!

Review vit c body shop

Dicatat oleh -dya nadia- di 6:40 PG 0 ulasan

Baru 2 bln pakai.tapi stakat ni rasa dia best.kulit pon x kering.bau wangi.segar je pas pakai.kulit pon cam glowing2 skit.mahal tapi rasa leh pakai lama sbb guna skit je dah ok.so still leh jimat.

Ahad, 28 Ogos 2016

After 4 months

Dicatat oleh -dya nadia- di 4:48 PG 0 ulasan

Walaupon x perfect mana tp lepas 4 bulan da boleh rasa gosok gigi tu da x tersekat2 cam dulu.hahaha.#ilovemybraces!

Sabtu, 18 Jun 2016

2nd appoinment #braces

Dicatat oleh -dya nadia- di 9:00 PTG 0 ulasan

Smalam2 pg2 lg bgn awai nk g jumpe doktor.kali ni jumpe doktor mmg memcabar.tambah2 bulan posa ni.skali doktor swoh cabut 2 batang gigi.hadooi...lg la mencabar.time cabut tu mmg x sakit.ade bius kan.tp part darah tu malas skit.sbb nye puasa &xmo telan darah sendiri.petua nye pas cabut tu sila jgn kumur2.sbb nant luke lmbat baik.gigit je kapas doktor bg.tp tu la,sy degil mana nk tahan x kumur ngan byk2 darah tu.kumur2 bagai skali sampai bukak posa darah x benti.so kalau jd cmni,korang jgn p telan plak.posa kann..so bwk 1 bekas cam bekas air ke ape ke asalkan tertutup.agak2 da penuh dlm mulut tu buang je dlm bekas tu xyah g singki.letih kot nm ulang alik 2 minit skali..next appointment bulan depan.dengar2 kena cabut lg 2 batang.huwaaa..!!

Sabtu, 4 Jun 2016

Cuti2 langkawi

Dicatat oleh -dya nadia- di 1:33 PG 0 ulasan

Cuti skolah ni jln2 belah utara.x jauh pon,kt langkawi.tu pon kebetulan g sepupu kawin kt kedah.laki bini ni kalau melawat tempat org mmg x suke shopping sgt tp suke mkn je.mana la x tembam dua2.hahaha

Selasa, 3 Mei 2016

Bila nikmat mkn ditarik #bracesproblem

Dicatat oleh -dya nadia- di 6:13 PG 0 ulasan

Hari ni hari 1st pakai braces ni.stakat ni gigi rasa cam kebas.nk gigit ape pon xleh.mkn bubur pon telan je.lapaq tu jgn ckp la.sabaq ja la,lg 2 taun ja ni.huwaaa..! Muke senyum tp hakikatnye tersgtla sakit.hukkk..

Isnin, 1 Februari 2016

Jalan2 cari makan

Dicatat oleh -dya nadia- di 2:55 PG 0 ulasan

Cuti hari wilayah pg cari churros.3 kedai pegi semua tutup.akhirnye kedai ke 4 baru jumpe.kol 2 baru nk mkn tgh hari.dari order churros,order skali yg lain.lapaq bak angg..

Jumaat, 29 Januari 2016

2016's wishlists

Dicatat oleh -dya nadia- di 7:41 PTG 0 ulasan

Moga2 tercapai..aminnn

 

Pejalanan ku ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei